Jösses...

...vad kul det är att gå tillbaka i bloggen och kolla vad man skrivit tidigare om våra älskade barn.
Axels besök i djurparken då han såg både strumingos och tintinar. Eller Melvins kommentarer om tåludd...det är bara ett par exempel.
Jag borde bli bättre på att skriva ner fler roliga saker de säger och gör!
Melvin: Han är just nu rätt rolig med sin matematik. Kan räkna ut typ 38 x 7 i huvudet. "Man tar 40 x 7 och sedan tar man bort 14". Han räknar på det mesta och har ett fantastiskt sifferminne och intresse för sifferfakta. Varifrån har han fått det?
Fotbollsintresserad har han också av någon outgrundlig anledning blivit och följer Premier League med stort intresse. Han håller på Aston Villa som pappa.
Spelar just nu moviestarplanet för fullt.
Axel: Sex år. Räcker det som beskrivning? Hoppigare än få. Rörligare än få. Det spritter i kroppen! Har ständigt svar på tal och blir sur så fort han inte får köpa nåt. Klädmedveten. Ska vara cool och har jeans med nitbälte, tuffa T-shirts och halsband. Nya snygga Puma-skor.
Tänker på när han var liten och valde blöja med rätt djur på och slet upp hela blöjpåsen för att hitta en sån. Eller när han var 1,5 år och fick strumpor i julklapp: "Nä stumpa"
Han har konstigt nog alltid vetat vad han vill det grabben.
Axel läser helt flytande, han har börjat spela fotboll och är faktiskt riktigt bra trots sin ålder. Kul att han vågade börja, trots att ingen klasskamrat spelade i det laget.
Spelar också moviestarplanet.
Äter: Tacos och Thailand-kyckling, riskakor och risgrynsgröt. Endast. Förutom godis och glass då.
Ellie: Pilligast. Är överallt, på, i, under, framför, bakom. Förstör varenda bok som annars överlevt två pojkar. Tar visuellt in allting och härmar och gör PRECIS som vi andra. Kan några ord. Mamma, pappa, Foppå (fotboll), pläpple (äpple), tatt (katt), tatt (tack), vovva (hund). Och så är hon väldigt bestämd med huvudskaningar eller nickanden...
Gillar att dansa till musik och har Man Boy som favoritlåt, den nynnar hon lite på. I ett hus vid skogens slut är också en favorit. Älskar att gå omkring i sina gummistövlar.
Älskar att byta kanal på TV:n till allas vår upprördhet.
men vi har i a f flyttat digitalboxen så att hon inte kan stänga av den mer.

Kommentarer
Postat av: Farmor/mamma/svärmor

Åh, vadunderbart att lääsa detta! Ljuvilga ungar n i har!

2011-03-10 @ 22:48:23
Postat av: Ulle

Hahaa, så klockrent allting. Det värsta är ju att Melvin har exakt din matte-gen och han är slår mig i huvudräkning med råge!

2011-03-11 @ 08:17:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback