Cykel

Det går fortfarande vingligt. Men vi har ju inte så bra ytor att träna cykling på.

Axels cykel skärpte sig idag och bromsade inte hela tiden, vilket han klagat på att den gjort tidigare. Därför ville han fortsätta till "mammas gamla jobb" i Upphärad när vi kom hem. Det tyckte inte pappa var en bra idé och det blev hyfsade protester. "Gjannens gjus då?"

image188

Melvin har fått en ny cykel. Det är fortfarande svårt med balansen, men vi får träna på.
Idag var han riktigt stolt när han fick en ny cykel. Han fastnade för den direkt hos Sportson, och det var ingen tvekan om att han skulle ha den! Till våren kommer han att kunna använda den bättre, den är fortfarande lite, lite för stor.

image189

image190

Farmor/Mormor vallar

Här är det dags att gå med panten till affären. Givetvis vill alla kusiner hjälpa till!

image187

Läsa och skriva

Melvin har ju så smått börjat läsa och skriva och han gör det med entusiasm.

Här ville han skriva Blixten McQueen.

image184
Underbart!

Själv hittade jag "
The Generator Blog"
Där kan man göra mycket kul!

image185
Grattis farmor Eva-Britt!

Och här kommer jag...eller inte.

image186

Medicinskt invalido!

Idag är det klart. Jag är ett invalido. AFA försäkring ändrade sitt beslut (p g a att de nu tagit in ett utomstående läkare, förmodligen en som kan sina saker) och mitt gamla arbetsskadeärende kommer inte att prövas i nämnden.

Istället klassar de mig som ett 5%-igt invalid vad gäller hörseln, vilket ger ett redigt tillskott i kassan. Tack för det.

Synd bara att det ska krävas en sjuhelsikes massa överklaganden och arbete för att få någon att förstå och lyssna. Alla kanske inte orkar strida eller har förmågan. Jag har hållit på i 3 långa år och äntligen kom ett beslut som jag inte tänker överklaga.

Skam den som ger sig.